Nicks lanserar två nya proteinbars utan palmolja

Nicks lanserar två nya proteinbars utan palmolja

2019-10-21 15:13:33
Som ett naturligt nästa steg på sin fortsatta resa att skapa goda sockerfria snacks, lanserar nu Nicks två nya proteinbars, Protein n Nougat och Protein n Brownie Crisp. Protein n Nougat Crisp består av en hasselnötskräm med crisp och omsluten av mjölkchoklad. Protein n Brownie Crisp innehåller bitar av choklad och är täckt med en mörk chokladkräm, crisp och omsluten av mjölkchoklad.

"Nya godsaker, förlåt jag menade bra mat, för hälsomedvetna! Ja faktiskt. Med de näringsvärden vi har vågar jag påstå att vi suddar ut gränserna mellan proteinbars, godis och mat! För mig är det numera samma sak. Erik och jag, som utvecklar våra produkter tittar bara på ingredienser och näringsvärden då vi äter, och för oss spelar det ingen roll vad produkten kallas. Och vi mår rätt bra.." säger grundare och produktutvecklare Niclas, ”Nick” Luthman.

Båda produkterna innehåller inget tillsatt socker och är dessutom glutenfria. Dessa nya proteinbars passar även för de medvetna konsumenter som vill undvika palmolja ur både ett hälso- och miljöperspektiv.

Protein n’Nougat och Protein n’Brownie väger 50 gram vardera, innehåller 20% protein och har ett rekommenderat pris på 19.90 SEK. Produkterna finns tillgängliga i butiker runt om i landet på dagligvaruhandeln, servicehandeln, hos apotek- och i välsorterade hälsokostbutiker.


Gainomax lanserar proteinbar med inspiration av svenskt fika!

Gainomax lanserar proteinbar med inspiration av svenskt fika!

2020-01-20 10:00:00 Så här i början av året förstärker Gainomax sitt barssortiment inspirerad av en uppskattad klassiker på det svenska fikabordet; en proteinbar med smak av chokladboll. –Äntligen kan man njuta av den härliga smaken av en chokladboll efter träningen,...
Läs hela nyheten.

Barebells lanserar sina första veganska protein bars

Barebells lanserar sina första veganska protein bars

2020-04-01 10:00:00 Barebells – Sveriges mest sålda proteinbar – lanserar nu en 100% vegansk proteinladdad serie som inte kompromissar med smaken. Precis som övriga sortimentet är de helt utan tillsatt socker. Barebells, kända för sitt sortiment av proteinberikade b...
Läs hela nyheten.

Matsmarts kamp mot matsvinnet

Annons: Matsmart startade i december 2013 med den enkla idén att köpa in varor som annars skulle kastas – ofta helt i onödan – och sälja dem till konsumenter över hela Sverige till rejält sänkta priser via webben.

- Överskottsmat med 20-90 % rabatt.
- Leverans över hela Sverige.
- Fri hemleverans vid köp över 500:-.
- Leverans 2-5 dagar.

Handla mat online hos Matsmart
Mat.se

Powerbars från Luthman Backlund Foods AB

Nicks Protein Sport-crunch Hazelnut Protein Bar Nicks Protein N’ Peanuts Protein Bar