Nicks lanserar två nya proteinbars utan palmolja

Nicks lanserar två nya proteinbars utan palmolja

2019-10-21 15:13:33
Som ett naturligt nästa steg på sin fortsatta resa att skapa goda sockerfria snacks, lanserar nu Nicks två nya proteinbars, Protein n Nougat och Protein n Brownie Crisp. Protein n Nougat Crisp består av en hasselnötskräm med crisp och omsluten av mjölkchoklad. Protein n Brownie Crisp innehåller bitar av choklad och är täckt med en mörk chokladkräm, crisp och omsluten av mjölkchoklad.

"Nya godsaker, förlåt jag menade bra mat, för hälsomedvetna! Ja faktiskt. Med de näringsvärden vi har vågar jag påstå att vi suddar ut gränserna mellan proteinbars, godis och mat! För mig är det numera samma sak. Erik och jag, som utvecklar våra produkter tittar bara på ingredienser och näringsvärden då vi äter, och för oss spelar det ingen roll vad produkten kallas. Och vi mår rätt bra.." säger grundare och produktutvecklare Niclas, ”Nick” Luthman.

Båda produkterna innehåller inget tillsatt socker och är dessutom glutenfria. Dessa nya proteinbars passar även för de medvetna konsumenter som vill undvika palmolja ur både ett hälso- och miljöperspektiv.

Protein n’Nougat och Protein n’Brownie väger 50 gram vardera, innehåller 20% protein och har ett rekommenderat pris på 19.90 SEK. Produkterna finns tillgängliga i butiker runt om i landet på dagligvaruhandeln, servicehandeln, hos apotek- och i välsorterade hälsokostbutiker.


Nicks lanserar två nya proteinbars utan palmolja

Nicks lanserar två nya proteinbars utan palmolja

2019-10-21 15:13:33 Som ett naturligt nästa steg på sin fortsatta resa att skapa goda sockerfria snacks, lanserar nu Nicks två nya proteinbars, Protein n Nougat och Protein n Brownie Crisp. Protein n Nougat Crisp består av en hasselnötskräm med crisp och omsluten av mj...
Läs hela nyheten.

Barebells Xmas Fudge goes Crunchy Fudge

Barebells Xmas Fudge goes Crunchy Fudge

2011-12-10 19:07:40 När Barebells under hösten lanserade sin limiterade julbar Xmas Fudge blev den snabbt en favorit bland konsumenter. Nu blir proteinbaren en del av det ordinarie sortimentet – som en julklapp till alla som älskat Xmas Fudge. Dessutom byter den namn ti...
Läs hela nyheten.

Matsmarts kamp mot matsvinnet

Annons: Matsmart startade i december 2013 med den enkla idén att köpa in varor som annars skulle kastas – ofta helt i onödan – och sälja dem till konsumenter över hela Sverige till rejält sänkta priser via webben.

- Överskottsmat med 20-90 % rabatt.
- Leverans över hela Sverige.
- Fri hemleverans vid köp över 500:-.
- Leverans 2-5 dagar.

Handla mat online hos Matsmart
Mat.se

Powerbars från Luthman Backlund Foods AB

Nicks Protein N’ Nougat Crisp Protein Bar Nicks Protein N’ Caramel Protein Bar