Gainomax lanserar proteinbar med inspiration av svenskt fika!

Gainomax lanserar proteinbar med inspiration av svenskt fika!

2020-01-20 10:00:00
Så här i början av året förstärker Gainomax sitt barssortiment inspirerad av en uppskattad klassiker på det svenska fikabordet; en proteinbar med smak av chokladboll.

–Äntligen kan man njuta av den härliga smaken av en chokladboll efter träningen, men ändå maximera effekten och ha ett gott samvete, säger Anna Dahlgren, marknadsansvarig på Gainomax.

Oavsett om man är en toppatlet eller motionär som vill komma i bättre form är återhämtningen viktig faktor. Idag lägger många mycket tid på träning, men samtidigt missar man ofta det viktiga återhämtningsmålet. Under ett träningspass bryts kroppens muskler ned och genom att snabbt fylla på efter träningspasset med både protein och kolhydrater, stoppas nedbrytningen av muskelmassa och därmed kan man få mer ut av sin investerade tid av träning.

Proteinbars från Gainomax (60)g lämpar sig att äta i anslutning till träning och rekommenderas vid tillfället efter träning. Anledningen är att de innehåller ett en kombination av protein och snabba kolhydrater som lämpar sig för återhämtning. Nyheten Gainomax Protein Bar Chokladboll är en helt ny smak från Gainomax. Den har en himmelskt mjuk konsistens, med tydlig chokladbollssmak och varsamt strödda kokosflingor på toppen

–Efter ett träningspass är många extra sugna på något sött, det är kroppens rop på energipåfyllnad! Att äta en chokladboll är inte optimalt som återhämtningsmål då det exempelvis är alldeles för mycket fett, men en avvägd kombination av protein och kolhydrater med smak av chokladboll är faktiskt helt ok, säger Anna Dahlgren.

Gainomax Protein Bar Chokladboll finns i butik runtom i landet och hos utvalda återförsäljare med start från vecka 4.

Fakta: Gainomax Proteinbar Chokladboll
Per produkt (60g) 18 g protein, 25 g kolhydrat, 8,5 g fett.
Passar bra; Efter träning eller som ett mellanmål
För dig som; Har en aktiv livsstil.

Om Gainomax Protein Bar
Gainomax Protein Bar (60g) var ett av de första proteinbars som introducerades i livsmedelsbutiker i Sverige och har funnits sedan början på 2000-talet på marknaden. Förra året uppdaterades hela sortimentet och nya smaker lanserades. Samtliga bars har idag en mjuk och len konsistens, välbalanserade smaker och flera lager av olika karaktär i proteinbaren vilket höjt smakupplevelsen på dem. Det menar i alla fall konsumenterna som har testat, oavsett om man är van att äta proteinbars eller inte. Hela 84% av de som smakat Gainomax nya Proteinbars skulle rekommendera dem till en vän. Det är ett starkt betyg vad gäller funktionella mellanmål där smakerna varierar stort (källa Loddo maj 2019 antal testare 6000 st).

Gainomax Proteinbarsserie finns sedan tidigare i smakerna Toffee, Blueberry, Dark Chocolate, Fudge seasalt, Raspberry & Triple Nut. Samtliga Gainomax produkter är fria från palmolja.


Gainomax lanserar proteinbar med inspiration av svenskt fika!

Gainomax lanserar proteinbar med inspiration av svenskt fika!

2020-01-20 10:00:00 Så här i början av året förstärker Gainomax sitt barssortiment inspirerad av en uppskattad klassiker på det svenska fikabordet; en proteinbar med smak av chokladboll. –Äntligen kan man njuta av den härliga smaken av en chokladboll efter träningen,...
Läs hela nyheten.

Nicks lanserar två nya proteinbars utan palmolja

Nicks lanserar två nya proteinbars utan palmolja

2019-10-21 15:13:33 Som ett naturligt nästa steg på sin fortsatta resa att skapa goda sockerfria snacks, lanserar nu Nicks två nya proteinbars, Protein n Nougat och Protein n Brownie Crisp. Protein n Nougat Crisp består av en hasselnötskräm med crisp och omsluten av mj...
Läs hela nyheten.

Matsmarts kamp mot matsvinnet

Annons: Matsmart startade i december 2013 med den enkla idén att köpa in varor som annars skulle kastas – ofta helt i onödan – och sälja dem till konsumenter över hela Sverige till rejält sänkta priser via webben.

- Överskottsmat med 20-90 % rabatt.
- Leverans över hela Sverige.
- Fri hemleverans vid köp över 500:-.
- Leverans 2-5 dagar.

Handla mat online hos Matsmart
Mat.se

Powerbars från Norrmejerier HK

Gainomax Fudge Sea Salt Protein Bar Gainomax Chokladboll Protein Bar