Swebar lanserar Kladdkaka och Key Lime Pie Proteinbars

Swebar lanserar Kladdkaka och Key Lime Pie Proteinbars

2020-04-22 10:00:00
Sommaren närmar sig och vi fortsätter köra på med träningspassen utomhus. Då är det passande med en belöning för kroppen i form av Swebars senaste tillskott i bars-familjen: Kladdkaka och Key Lime Pie.

Swebar Kladdkaka har fått sin inspiration från en av Sveriges mest älskade kakor och med sin kraftiga chokladsmak och krämiga såskanal, känns det som om att man verkligen äter en kladdkaksbit.

- Kladdkaka passar perfekt in i vårt sortiment med goda svenska smaker och blir populär bland alla chokladfantaster. Den passar även dem som behöver extra energi och verkligen vill unna sig något riktigt gott efter ett hårt träningspass, säger Sara Poulenc, brand manager för Swebar.

I samband med lanseringen av Kladdkaka, tar Swebar även fram smaken Key Lime Pie - en syrlig och söt bar med en god limesåskanal som är täckt med krispig vit choklad. Med inspiration från den amerikanska kakan Key Lime Pie, som har sitt ursprung från Key West i Florida, blir den en kompis till Swebars storsäljare White Chocolate Raspberry där båda två är syrliga och utan tillsatt socker.

- Vi ville skapa utrymme för syrliga smaker då vi redan har ett stort och fint sortiment av söta varianter, säger Sara Poulenc.

Key Lime Pie har ett högt proteininnehåll och eftersom den är utan tillsatt socker, passar den perfekt innan och efter träning men också som snacks eller mellanmål.

Swebar är en storsäljare av svenska proteinbars och sedan tidigare finns ett tjugotal smaker i sortimentet. Swebar har sedan 1998 varit en pionjär på marknaden för sportnutrition i Sverige, med fokus på rätt näring i kombination med riktigt god smak.

Du hittar Swebar Key Lime Pie och Kladdkaka i välsorterade livsmedelsbutiker och online.


Svenskt Kosttillskott lanserar en ny serie proteinbars

Svenskt Kosttillskott lanserar en ny serie proteinbars

2020-03-15 13:10:00 Svenskt Kosttillskott släpper nu sin nya proteinbar: Core PROBAR®. En bar utöver det vanliga, med riktigt bra innehåll och fyra fantastiska smaker. Det perfekta alternativet när du vill ha ett proteinrikt mellanmål utan att behöva tumma på smaken. ...
Läs hela nyheten.

Gainomax lanserar proteinbar med inspiration av svenskt fika!

Gainomax lanserar proteinbar med inspiration av svenskt fika!

2020-01-20 10:00:00 Så här i början av året förstärker Gainomax sitt barssortiment inspirerad av en uppskattad klassiker på det svenska fikabordet; en proteinbar med smak av chokladboll. –Äntligen kan man njuta av den härliga smaken av en chokladboll efter träningen,...
Läs hela nyheten.

Matsmarts kamp mot matsvinnet

Annons: Matsmart startade i december 2013 med den enkla idén att köpa in varor som annars skulle kastas – ofta helt i onödan – och sälja dem till konsumenter över hela Sverige till rejält sänkta priser via webben.

- Överskottsmat med 20-90 % rabatt.
- Leverans över hela Sverige.
- Fri hemleverans vid köp över 500:-.
- Leverans 2-5 dagar.

Handla mat online hos Matsmart
Mat.se

Powerbars från Midsona Sverige AB

Swebar Original Banana Chocolate Swebar Original Creamy Hazelnut