Barebells lanserar sina första veganska protein bars

Barebells lanserar sina första veganska protein bars

2020-04-01 10:00:00
Barebells – Sveriges mest sålda proteinbar – lanserar nu en 100% vegansk proteinladdad serie som inte kompromissar med smaken. Precis som övriga sortimentet är de helt utan tillsatt socker.

Barebells, kända för sitt sortiment av proteinberikade bars, milkshakes och glassar – samtliga utan tillsatt socker – lanserar äntligen en efterlängtad vegansk serie proteinberikade produkter som förenar smak och kvalitet.

–Man ska inte behöva kompromissa med smaken bara för att man väljer veganskt. Med den här serien vill vi visa att det går att ta fram minst lika goda vegetabiliska alternativ. Vi har jobbat länge med att hitta rätt i smak och konsistens och är riktigt stolta över resultatet. Let’s flex for future!.säger Viktor Helgesson, Brand Manager, Barebells.

Först ut är två proteinbars i oemotståndliga smakerna Hazelnut & Nougat samt Salty Peanut.

Hazelnut & Nougat består av len mjölkchoklad som möter krispiga hasselnötter och krämig nougat. Salty Peanut är en sötsalt chokladdröm för alla jordnötsfans. Båda är berikade med 15 gram växtbaserat protein från soja, ärta och ris. Båda är dessutom helt utan tillsatt socker och passar perfekt som mellanmål, efter träning eller när du är sugen på något gott.

Barebells veganska produkter kommer att finnas tillgängliga i butiker runtom i landet från och med vecka 16 till ett rekommenderat pris på 29 kr styck.


Barebells lanserar sina första veganska protein bars

Barebells lanserar sina första veganska protein bars

2020-04-01 10:00:00 Barebells – Sveriges mest sålda proteinbar – lanserar nu en 100% vegansk proteinladdad serie som inte kompromissar med smaken. Precis som övriga sortimentet är de helt utan tillsatt socker. Barebells, kända för sitt sortiment av proteinberikade b...
Läs hela nyheten.

Barebells Xmas Fudge goes Crunchy Fudge

Barebells Xmas Fudge goes Crunchy Fudge

2011-12-10 19:07:40 När Barebells under hösten lanserade sin limiterade julbar Xmas Fudge blev den snabbt en favorit bland konsumenter. Nu blir proteinbaren en del av det ordinarie sortimentet – som en julklapp till alla som älskat Xmas Fudge. Dessutom byter den namn ti...
Läs hela nyheten.

Matsmarts kamp mot matsvinnet

Annons: Matsmart startade i december 2013 med den enkla idén att köpa in varor som annars skulle kastas – ofta helt i onödan – och sälja dem till konsumenter över hela Sverige till rejält sänkta priser via webben.

- Överskottsmat med 20-90 % rabatt.
- Leverans över hela Sverige.
- Fri hemleverans vid köp över 500:-.
- Leverans 2-5 dagar.

Handla mat online hos Matsmart
Mat.se

Powerbars från Barebells Functional Foods AB

Barebells Salty Peanut Protein Bar Barebells Double Bite Caramel Crisp Protein Bar